Seilmakerfruens kro - Lyngør
Seilmakerfruens Kro - Lyngør
​
Meget populær og travel restaurant, bokstavelig talt 1 meter over havet. Vi serverer god hjemmelaget mat i unike lokaler. Hovedfokus er sprellfersk fisk og skalldyr, men har også enklere retter som italiensk pizza, sandwicher og salater. Vi jobber også med bra leverandører på vin.
​
Åpent: 17- mai helgen t.o.m siste helg i august.
På jobb: 1. mai - 10. september.
Adresse: Lyngørsida 8, 4910 Lyngør
Gondolen Fjellbistro - Kvitfjell
Gondolen Fjellbistro - Kvitfjell Vest
​
Populær og nyoppusset restaurant på god adresse i Kvitfjell Vest. Her serveres det hjemmelaget mat fra bunnen, fjellets beste cocktailbar, og stooor uteterrasse med masse muligheter. Det serveres lunsj daglig, og kveldsåpent med a la carte restaurant og cocktailbar i helger og ferier.
​
Åpent: ca 1. desember (avhengig av snøforhold) t.o.m uken etter påske.
På jobb: ca 1. november - ca. 23. april
Adresse: Svinslåvegen 107, 2634 Fåvang
Du og meg
Vi tilbyr leilighet/hus på samme øy / fjell og gode lønnsvilkår.
Arbeidsmiljø er svært viktig for oss, vi jobber hver dag for at alle skal ha en bra dag på jobb.
Restaurantsjef har en sentral rolle med arbeidsmiljøet, har personalansvar og lager vaktplaner.
Dine arbeidsoppgaver:
-
Overordnet ansvar for service personell
-
Rekruttering og bemanning
-
Lage arbeidsplaner for servicepersonell
-
Vaktliste planlegging
-
Ansvarlig for gode kalkyler på drikke og god personalkost
-
Hovmesterrolle
-
Planlegge drikkekart og vinmeny
Dine kvalifikasjoner og egenskaper:
Vi søker deg som har erfaring fra tidligere restaurantdrift. Du er trygg og moden, og har gode lederegenskaper. Videre ønsker vi at du er fleksibel, har godt humør, har gode kommunikasjonsevner, er arbeidsom og pliktoppfyllende. Du må være organisert, strukturert og tydelig. Og selvfølgelig har du en stor interesse for restaurantlivet og glade gjester! Stillingen er i stor grad operativ, men vil også inneholde administrative oppgaver i forbindelse med prognoser, PMI, planlegging og videre utvikling. Vi ser etter deg som motiveres av å være tilstede med gjester og kollegaer i service når det koker. Kveld- og helgearbeid må påregnes.
Vi tar vurderer søknader løpende, men seneste søknadsfrist er 1. oktober, med start 15. november.